Maatwerk

Uiteraard horen wij graag van u wat uw specifieke wensen zijn zodat we samen tot een ontwerp kunnen komen dat bij u past. Misschien heeft u zelf ideeŽn of bent u geÔnspireerd door de fotoís op onze site. Neem een kijkje in onze werkplaats en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Er zijn talloze variaties mogelijk, zowel in ontwerp als materiaal. Wij werken met oude of nieuwe metalen, diverse houtsoorten (steigerplanken, rustiek eiken, wagonplankdelen, etc.) en u kunt oude industriŽle onderstellen kiezen uit de voorraad. Steeds zijn wij opzoek naar bijzondere materialen en onderdelen zodat u een ruime keuze heeft om samen met ons een uniek meubel te ontwerpen.

Met uw wensen en ons vakmanschap creŽren we een blikvanger voor uw interieur. Denk aan tafels om aan te werken, eten, borrelen, voor in uw woning of uw tuin. Ook richten wij stijlvol uw werkplek in, uw kantoor, winkel, horecazaak. Wij denken mee over de functionele mogelijkheden en waarborgen daarbij de unieke details voor een industriŽle sfeer.

Bel ons gerust voor een afspraak of vrijblijvend advies. Indien gewenst kan een afspraak ook op uw locatie plaatsvinden.